Het Schilder-Boeck waerin voor eerst de leerlustighe Iueght den grondt der edel vry schilderconst in verscheyden deelen wort voorghedraghen. Daer nae in dry deelen 't Leuen der vermaerde doorluchtighe Schilders des ouden, en nieuwen tyds.

Bibliographic Details
Main Author: Mander, Carel van, 1548-1606.
Format: Book
Language:Dutch
Published: [Utrecht, Davaco, 1969]
Subjects:
LEADER 02222nam a2200409I 4500
001 1647a781-9fca-4133-bfd7-500065c91bfd
005 20190201081309.0
008 750428 1969 dut u
012 |a TC: LOAD 
035 |a (TriCo)b15713155-01tri_inst 
035 |a 1301862  |9 ExL 
040 |c BNG  |d BMC 
049 |a BMCT 
090 |a ND625  |b .M22 1969 
090 0 1 |a ND625  |b .M22 1969 
100 1 |a Mander, Carel van,  |d 1548-1606. 
245 1 4 |a Het Schilder-Boeck  |b waerin voor eerst de leerlustighe Iueght den grondt der edel vry schilderconst in verscheyden deelen wort voorghedraghen. Daer nae in dry deelen 't Leuen der vermaerde doorluchtighe Schilders des ouden, en nieuwen tyds.  |c Eyntlyck d'wtlegghinghe op den Metamorphoseon pub. Ouïdij Nasonis. Oock daerbeneffens wtbeeldinghe der figueren. Alles dienstich en nut den schilders Constbeminders en dichters, oock allen staten van menschen. 
260 |a [Utrecht, Davaco,  |c 1969] 
300 |a 940 p. in various pagings.  |b port.  |c 23 cm. 
500 |a Photo. reprint of the 1604 edition, Haerlem. 
650 0 |a Painters  |z Netherlands. 
650 0 |a Painters  |z Flanders. 
650 0 |a Painters  |z Germany. 
700 1 |a Mander, Carel van,  |d 1548-1606.  |t Uutleggingh op den Metamorphosis. 
901 |a a BOOKS 
935 |a .b15713155 
949 |a .i17439759  |0  - -   |b 31796003903123  |c 1  |d 0  |e 0  |f 0  |j 04-09-2003 19:48  |k 03-11-2003 18:28  |l ba   |r -  |s -  |u 2  |v 3  |x 0  |z 900728 
979 |a 1301862 
983 |a committed to retain  |c 20160815  |d 20310815  |f EAST  |u http://eastlibraries.org/retained-materials  |5 PBm  |z EAST 
983 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421231  |f HathiTrust  |u https://www.hathitrust.org/shared_print_program  |5 PBm 
992 0 1 |b b 
999 |a b   |b 1  |c 011104  |d l  |e a  |f - 
900 0 |b ba  |d ba  |f ND625 .M22 1969  |8 22133561770004921 
995 |u 0  |j 0  |t BOOK  |s 31796003903123  |z ba  |q ICODE1: 0  |a 23133561760004921  |c 0  |v false  |b 1  |h ba  |i ba 
999 |i 7fd7c6ce-dc19-52a3-99ea-bc3d5f22959e  |l 991001302249704921 
998 |a ND625 .M22 1969  |p Will lend  |l Bryn Mawr - B Carpenter Stacks  |n Bryn Mawr  |z debfa05b-fd30-481f-b722-4f3f6161bb4b 
097 |i 31796003903123  |l Bryn Mawr - B Carpenter Stacks  |n Bryn Mawr  |t BKS - Books  |z 2c40f928-4764-42c6-895d-161079074672